Wie ben ik?

Mijn naam is Simone Tuerlings-Dekker. In oktober 2018 ben ik gestart met Door-Tastend, mijn praktijk voor gespecialiseerde ambulante begeleiding voor mensen met hersenletsel en/ of anderen die behoefte hebben aan structuur in hun dagelijkse leven. Inmiddels heb ik al heel wat cliënten ondersteund om hun kwaliteit van leven te vergroten. En met resultaat!

Van origine ben ik ergotherapeut en werk ik al 30 jaar in een revalidatiecentrum. Daar heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een neurologische aandoening:
een herseninfarct of hersenbloeding,
Multiple Sclerose,
Parkinson,
of hersenletsel door een ongeval of tumor.

Ik heb kennis van het om leren gaan met  veranderingen. Daarnaast ruime ervaring  met mensen die moeten leren omgaan met de ( blijvende) gevolgen van hersenletsel. Tevens kunnen we stilstaan bij de impact die dit heeft op uw dagelijkse leven en omgeving.

Ik ben een ervaren zorgverlener en vind het een uitdaging om samen met u tot een persoonlijk plan van aanpak te komen. Ik luister graag naar uw verhaal en zoek samen met u naar mogelijkheden om beter grip te krijgen op uw dagelijkse leven. En natuurlijk gaan we daarna samen aan de slag! Ik ben daadkrachtig, besluitvaardig, een echte doener.

Naast mijn werk heb ik een gezin en vind ik het heerlijk om (buiten) te bewegen.